Dans skaber glæde

Annonce-banner

april 4, 2022

Dette indlæg er sponsoreret 

De fleste har prøvet at stå foran spejlet derhjemme og lave forskellige dancemoves. Det er tit en aktivitet, man kaster sig over, hvis man er energifyldt og glad, og derfor har lyst og brug for at fyre energi af. Det kan på nogle måder sammenlignes med det at synge, hvor man godt ved, at man ikke er en verdensstjerne, men alligevel lyder det ganske fortrinligt i sine egne ører. Men dette er også sagen uvedkommende, for det vigtigste er, at man bliver glad, og det er nok grund til både at danse og synge endnu mere, end man gør i forvejen. 

Derfor skal du gøre dansen til en ugentlig aktivitet

Kan du genkende ovenstående scenarie og gerne vil prøve kræfter med at lære noget af teknikken bag dans, så kan du overveje at melde dig på et dansehold. Her får du mulighed for at blive undervist af dygtige og erfarne dansere, som sætter en ære i at lære dig at danse og udtrykke dig gennem din krop. Voksen dans er mere end bare dans, for du får muligheden for, i en travl hverdag, at finde et pusterum, hvor du kan blive fyldt op af liv, glæde, energi og nærhed gennem dansen. Mange føler, at det kan være en befriende oplevelse, fordi det fjerner fokus fra hverdagens gøremål, idet man kun skal fokusere på at mærke musikken, dansen og de øvrige på holdet. Det skaber ligeledes et særligt fællesskab at blive en del af et hold. 

Mange forskellige dansestile 

Der findes utroligt mange forskellige dansestile, alt lige fra tango til hiphop til vals osv. Når du skal finde ud af, hvilken dansestil du foretrækker, handler det om at mærke efter, hvad du har lyst til, og hvad der passer til dig som person. Nogle ønsker det rå udtryk, mens andre er mere til det fine. Det handler bare om, at du skal afgøre med dig selv, hvad du ønsker at opnå gennem dansen, og hvilken dans, du identificerer dig bedst med. Det gode ved alt dans er, at det er en rigtig god måde, hvorpå du kan få bevægelse ind i din hverdag. Det er vigtigt at holde sig fysisk aktiv, og dette kan være udfordrende i en travl hverdag. Derfor er det godt at finde en sportsgren, som gør dig glad, og hvor du glæder sig til at komme. 

Kom i gang 

Hvis du bare går med den mindste overvejelse i forhold til at melde dig på et dansehold, så gør det snarere tidligere end senere. Det kan være grænseoverskridende at tage skridtet, men det vil være det hele værd i sidste ende.