Få en tryg og kvalificeret fedtfrysning hos Studio A

Dette indhold er sponsoreret

Oplever du gener omkring din krop i hverdagen? Forringer den ekstra bule på maven eller de større overarme selvtilliden, når du skal klæde dig på og egentligt have det godt med dig selv? Ingen bør være utilfredse med den krop, de møder verden med. Derfor kan du hos Studio A få en fedtfrysning, der hurtigt og effektivt giver dig de resultater, du drømmer om. Behandlingerne udføres af kosmetiske sygeplejersker, der har kvalificeret, professionel erfaring med behandlinger inden for fedtfrysning, og du kan derfor være sikker på at være i sikre, dygtige hænder, der har dine bedste resultater for øje. 

Professionelle behandlinger til overskuelige priser

Alle skal have mulighed for at opnå de resultater, de drømmer om. Og det skal ikke være determineret af ens budget, om man har mulighed for at få en behandling, der kan vække glæde resten af livet. Derfor finder du hos Studio A overskuelige og rimelige priser. Priserne varierer også efter, hvor mange områder du ønsker at blive behandlet på, da en fedtfrysning af et område koster 3200 kr. Med en behandling hos Studio A bliver der ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller dine ønsker som kunde. De kosmetiske sygeplejersker stræber altid efter at give dig en tryg proces, hvor du føler, at du har overblik under hele processen, og opnår de ønskede resultater. Hos Studio A er du derfor garanteret en fedtfrysning pris, du kan forholde dig til. 

Resultater efter 3-4 uger

Med en fedtfrysning fra Studio A kan du få dine visioner udlevet på kun få uger. Resultater efter en fedtfrysning viser sig som regel efter 3-4 uger. Du bør derfor være tålmodig efter behandlingen, men du vil opleve, at 3-4 uger ikke er længe at vente på de permanente, gode resultater.

Tryghed som topprioritet

Hos Studio A værner vi om, at du som kunde føler dig tryg og føler, at du har overblik over alt i processen, så du ikke er i tvivl om, hvordan behandlingen skal foregå. Derudover bekymrer flere sig om, at fedtfrysningen gør ondt. Derfor kan du hos Studio A få en 30 minutters tryghedskonsultation inden behandlingen, hvor alt info om behandlingen opnås. Her har du mulighed for at stille alle de spørgsmål, du kan ligge inde med op til din specifikke behandling, så du går ind til behandlingen med den bedst mulige mavefornemmelse. Hvoraf fedtfrysningen kan føles ubekvem de første par minutter, oplever de fleste ingen ubehag efterfølgende. Hos Studio A sætter vi dine behov og ønsker først – så er du sikret en god behandling hele vejen rundt.