Find det bedste udstyr til styrketræning hos Kondition.dk

Det er i de seneste par år blevet mere og mere populært at få ordnet sin daglige træning indenfor hjemmets fire vægge. Det er populært, fordi du i så fald ikke har nogen undskyldning, for ikke at få trænet, når du har redskaberne og det rigtige udstyr  lige ved hånden. 

Men hvordan får du egentlig opbygget det bedste fitness rum derhjemme? Hvad skal du investere i, og hvad er måske overflødigt? Du finder det bedste udstyr hos Kondition.dk, hvor der er test af alle typer udstyr til hjemmetræning.

Træningselastikker til hjælp eller ekstra belastning

Styrketræning handler ikke altid om at træne så tungt som mulig, det handler også om at styrke det helt små muskler. Dette kan du gøre ved hjælp af træningselastikker, som kan give dine muskler modstand og træne dem skånsomt. 

Elastikkerne kan også bruges til at aflaste din krop i øvelser, hvor du måske ikke helt har styrken til at fuldføre øvelserne selv. Det kan for eksempel være kropshævninger. Her kan elastikken sættes fast i toppen af stativet og omkring din fod, hvilket hjælper dig med at komme nemmere op i din kropshævning.

Maskiner

Hvis du er klar på at skabe et fuldt funktionelt fitness rum i dit eget hjem, så er det måske maskiner, som du skal ud og investere i. Der findes maskiner til hver eneste lille muskel i kroppen, så det er bare at udvælge dem, du gerne vil træne og så købe maskinen dertil. Maskiner er en dyrere løsning, men du får til gengæld også fuld og skade skånende træning af kroppen.

Ribber til væggen

En ribbe kan bruges til mange forskellige ting og træne både arme, ben, håndstand og meget mere. Det er en billig løsning, som også kan indgå i indretningen af dit hjem. Ribben lægger op til, at du måske er mere kreativ, end med maskinerne, men det er også en billigere løsning. 

Ribber er især gode, hvis du skal dyrke motion baseret på din kropsvægt. Du får derfor ikke stor volumen, men du kan styrke mange af kroppens mindre muskler – og øge din smidighed.