Går du med tankerne om at blive personlig træner?

Annonce-banner

januar 27, 2022

Hvis du drømmer om at arbejde tæt med forskellige mennesker, og samtidigt hjælpe dem med at nå deres mål så kunne en personlig træner uddannelse være lige noget for dig. Gennem denne uddannelse bliver du godt rustet til at hjælpe dine fremtidige kunder med at blive den bedste version af dem selv, og du får en hverdag med masser af variation. 

Om selve uddannelsen 

Vejen til at blive certificeret personlig træner kræver ikke at du har særlige kundskaber i forvejen, det kræver blot at du er engageret og nysgerrig på faget. Der er gode jobmuligheder efter uddannelsen, hvor du kan bidrage til andre menneskers livskvalitet gennem dit arbejde. Uddannelsen kan vare omkring 8-21 uger, men det afhænger selvfølgelig af hvilket hold du melder dig på. Du skal igennem 170 lektioner, hvor 80 af dem handler omkring læringsteori som foregår i et klasselokale og et lokalt fitnesscenter. Desuden har du også 90 lektioner som foregår online, hvilket giver dig en større fleksibilitet. Du har muligheden for at tage denne uddannelse i flere byer, som Aarhus, Vejle, København, Roskilde og Aalborg. Så der er sikkert også et sted i nærheden af hvor du bor. Din uddannelse afsluttes med to online prøver, og en både skriftlig og mundtlig/praktisk eksamen. Ved den sidstnævnte eksamen er der en censor med som er uddannet fysioterapeut. 

I din rolle som personlig træner

Det er vigtigt, at du er indstillet på altid at have en professionel tilgang til dine klienter, og at du altid forsøger at etablere en god kommunikation mellem dig og dine klienter. Du skal løfte deres motivation på de dage hvor motivationen måske daler, og give dem gode råd med på vejen i deres livsstilsændring. Det kan være udfordrende men helt sikkert også meget lærerigt for dig. Du bliver introduceret for forskellige fag i løbet af din uddannelse, der alt sammen skal ruste dig til at stå på egne ben som personlig træner en dag. 

Kombiner din uddannelse

Hvis du er typen der kan lide en varierende hverdag, med mange forskellige arbejdsopgaver kan du kombinere din personlige træner uddannelse med en massøruddannelse. Der findes særlige forløb hvor du kan blive helse- og sportsmassage hvilket kan være praktisk i forbindelse med dit job som personlig træner. På denne måde sikrer du dig en alsidig arbejdsdag med forskellige opgaver i løbet af din dag. Uddannelsen kan tages i fem forskellige byer, såsom København, Roskilde, Odense, Aarhus og Aalborg.