Har dine negle brug for ekstra hjælp?

Når det kommer til vores udseende, fokuserer vi ofte først og fremmest på vores ansigter. Vi plejer huden, fjerner uønsket hår og smykker os med makeup, piercinger eller et par spændende briller, for at nævne nogle eksempler. Kigger vi os i det store spejl og lader blikket glide nedad, lægger vi dernæst mærke til vores figur og tøj. Her kaster vi os over mode, motion og kost, og det kan være en dyr og besværlig affære at gøre os tilfredse. Især hvis vi er enormt selvkritiske eller nemt lader os påvirke af medier og mode. Men en del af os selv, som vi kan have tendens til at glemme, er vores hænder. Har du for eksempel nogensinde overvejet kosttilskud negle hjælp?

Dine hænder siger meget om dig

Hænderne er vores vigtigste hverdagsredskab. Vi bruger dem dagligt til en masse opgaver, og de udsættes for både høje og lave temperaturer, vand og sæbe, slag og anstrengelser. Neglene er en meget synlig del af hænderne, og hvis de er flossede, nedbidte eller misfarvede, er det noget, andre lægger mærke til. Porøse eller svage negle kan være resultatet af dårlig kost eller mangel på forskellige stoffer og vitaminer. Klik her for kosttilskud til negle, der har brug for en hjælpende hånd indefra. Som så mange ting, der har forbindelse til vores krop og sundhed, er det vigtigt at få de vitaminer og mineraler, som vi har brug for, hvis vi ønsker at holde vores negle sunde og stærke.

Når vi selv slider på neglene

Kosttilskud negle og hår er en meget almindelig kombination, da de to faktisk er opbygget af de samme elementer. Men ligesom hår kan blive slidt af barsk behandling, så skal du også være god ved dine negle. Lad for eksempel være med at bide dem eller dække dem til med neglelak eller kunstige negle.