Hold den fedeste fest med kvalitets drikkevarer til fest

Copenhagen Kombucha er den perfekte festdrik til dem, der ønsker at nyde et lækkert, alkoholsvagt alternativ til traditionelle alkoholholdige drikkevarer. Deres prisbelønnede Kombucha-bobler er lette og forfriskende, og der er en række lækre smagsvarianter at vælge imellem. Så uanset om du er på udkig efter en mousserende, frugtagtig drik eller en mere traditionel vinøs kombucha, har de dækket dig ind. Og da deres kombuchaer kun er let kulsyreholdige, vil de ikke efterlade dig oppustet eller ubehagelig efter at have nydt dem hele natten lang. Så gå på opdagelse i deres udvalg af smagsvarianter – dine smagsløg vil takke dig. Masser af fordele ved at købe drikkevarer til fest med lav alkohol procent.

Få de rigtige drikkevarer til fest

Kombucha-bobler er lette, boblende drikkevarer fremstillet af fermenteret te. De kan have en mere eller mindre vinagtig smag eller en smag, der minder om en læskedrik, og de serveres ofte i champagneflasker. Kombucha-bobler er et populært alternativ til mousserende vin eller champagne, da de indeholder mindre end 1,2 promille alkohol. De fås også i en række forskellige smagsvarianter, hvilket gør dem til et alsidigt valg til enhver lejlighed. De udviklede kombucha-bobler, fordi de ønskede at skabe en lækker alkoholfattig drik, som kan nydes når som helst. De mener, at kombucha-bobler er den perfekte måde at nyde livets særlige øjeblikke på, samtidig med at alkoholindholdet i blodet holdes lavt. Kombucha-bobler er en mousserende og vinøs oplevelse i sig selv, og de håber, at de vil hjælpe med at gøre hvert øjeblik til en fest.

Drikkevarer til fest med lav alkohol procent

For dem, der gerne vil nyde en drink med lavt alkoholindhold til deres forret, har de to varianter af kombucha-bobler med forskellige urter. Den første er infuseret med Hidcote Blue – lavendelblomsten, der hovedsageligt dyrkes i den nordiske natur. Disse kombucha-bobler har en unik og kompleks smag med noter af æble, citrus og endda ingefær. Du kan nyde den til en forret med nødder, oliven eller chips, men den fungerer også rigtig godt til retter, der indeholder skaldyr og fisk samt andre lette retter. Deres anden variant er infuseret med Rosa Rugosa, som er den mest almindeligt forekommende rose langs de nordiske strande.