Nemme og lækre færdige måltidskasser

Leder du efter en nem og bekvem måde at nyde god mad på uden at skulle bekymre dig om tilberedningen? Så er Sundtakeaways færdige måltidskasser perfekt for dig. Deres færdiglavede måltidskasser er frisk tilberedt, klar til at blive spist og leveret lige til din dør. Med deres leveringsservice kan du nyde lækre og sunde måltider i 5 ud af 7 dage om ugen. Desuden skifter deres menu dagligt, så du kan altid prøve noget nyt. Hvis du vil vide mere om deres færdiglavede måltidskasser eller bestille noget, kan du besøge deres hjemmeside gennem linket her, hvor de kan læse mere omkring færdige måltidskasser.

Stort udvalg af måltidskasseløsninger

Når du bestiller en af deres måltidskasser, bliver du automatisk tilmeldt et abonnement. Det betyder, at de hæver pengene til din næste kasse, når den foregående er leveret. Du kan vælge at modtage din kasse en gang om ugen eller en gang hver fjerde uge. Hvis du vælger at modtage din kasse en gang om ugen, er du ikke låst til en kontrakt og kan opsige den når som helst. Hvis du vælger at modtage din kasse hver fjerde uge, sparer du penge, men du er bundet af en kontrakt for de fire uger og kan først opsige den efter den periode. Med familie abonnementet får du det første abonnement med rabat og er låst til abonnement 2.

Stor erfaring indenfor færdige måltidskasser

Gennem deres koncept forstår de, at temperaturen er afgørende, når det kommer til mad. Derfor pakker de deres kasser ved den korrekte temperatur og bruger Gordon Delivery, hvis leveringsvogne er kølet ned. Dette sikrer, at dine fødevarer altid ankommer helt nedkølet. Du vil modtage en sms et par dage før din kasse leveres, og leveringschaufføren vil ringe på døren ved ankomsten. Hvis du ikke er hjemme, vil kassen blive efterladt på et aftalt sted.