Står du og mangler Ruf Briketter tilbyder hesselagerenergi.dk dem lige nu!

Hesselagerenergi.dk tilbyder Ruf briketter til de bedste priser på markedet. Hvis du har brug for meget brændselsværdi for pengene, så er disse briketter noget for dig. Disse firkantede briketter er fremstillet i Tyskland på en RUF briketteringspresse og er tæt pakket og fremstillet af savsmuld og små trærester opvarmet op til 280 grader. Dette smelter eventuel harpiks, der måtte være i træet, og sikrer et produkt af høj kvalitet. Bestil dine Ruf-briketter i dag, på deres hjemmeside, hesselagerenergi.dk!

Ruf briketter til ethvert behov

Ruf-briketter er 100 % rene naturprodukter fremstillet af træmel og træspåner. Det er briketter til gode og rimelige priser. Hvis du vælger at købe dine briketter hos dem, kan du være sikker på, at hver pakke indeholder den samme høje brændværdi. De tilbyder træbriketter i 10 kg sække på hele paller, som tilsammen vejer 960 kg. Ruf briketter er perfekte til dig, der har brug for en pålidelig og billig varmekilde. Bestil dine briketter i dag!

Hvorfor du skal vælge Ruf briketter

Der er mange grunde til at vælge Ruf-briketter som dit foretrukne optændingsmateriale. Her er tre gode grunde:

De er billige. Ruf-briketter har et lavere vandindhold end andre typer briketter, så de er billigere at tænde op med.

De er 100 % CO2-neutrale. Det træ, der anvendes i Ruf-briketter, er overskudsmateriale fra andre produktioner – f.eks. rester af savsmuld fra møbelproduktion. Det betyder, at der ikke er nogen nettoforøgelse af CO2-udledningen, når du bruger briketterne.

De er nemme at opbevare og transportere. Ruf briketter leveres i praktiske pakker, der er nemme at opbevare og transportere.

Levering af ruf briketter

Hos hesselagerenergi er de stolte af at kunne tilbyde deres træbriketter i 10 kg sække. Deres paller leveres hurtigt og effektivt, og de placerer dem gerne på et bestemt sted på din ejendom, hvis du ønsker det. Deres briketter er af højeste kvalitet, og de er sikre på, at du vil blive tilfreds med dit køb. Du vil ikke fortryde købet at dine briketter fra hesselagerenergi.dk. De giver en enorm god service og leverer et fantastisk produkt.