Stort udvalg af Helly Hansen – kvalitetsregntøj

Leder du efter Helly Hansen regntøj? Så kig ny-forms store udvalg af Helly Hansen regntøj. De kan tilbyde dig billigt Helly Hansen regntøj i den gode og velkendte Helly Tech kvalitet. Det betyder regntøj med super vindtæthed, vandtæthed og åndbarhed. Vejret i Danmark kan have en tendens til at være lidt trist og vådt. Når vejret er på denne måde, er regntøj fantastisk at have ved hånden. Med Helly Hansen regntøj er du godt dækket ind imod vind og vejr. Du får funktionelt og velsiddende regntøj med god pasform. Grunden til den effektive beskyttelse mod regn og blæst med regntøj fra Helly Hansen, er deres lette og hurtigttørrende ydermateriale, som har fået en vandafvisende overfladebehandling. Tjek ny-form udvalg af Helly Hansen regntøj ud og find lige netop det regntøj du skal have!

 

Vælg regntøj efter behov

Helly Hansen regntøj er fremstillet i forskellige materialer alt efter hvilke funktioner du ønsker at regntøjet skal indeholde. Men hvor vandtæt skal det være? Hvilket vandsøjletryk skal det have? Valget af det perfekte sæt regntøj er egentlig ganske simpelt når vi tager om at vælge imellem almindeligt eller af gummi – du skal nemlig bare tage stilling til om det skal være åndbart eller ej. Gummiregntøj har fordelen ved at være vandtæt, vindtæt, strækbart og slidstærkt, men det er ikke åndbart. Gummiregntøjet er til dig der skal bruge det i din fritid og ikke til aktiviteter med høj intensitet. Skal du derimod bruge regntøjet til cykling eller andre udendørs aktiviteter hvor du får pulsen op, bør du vælge det almindelige med god vandtæthed, vindtæthed og åndbarhed.

Helly Hansen regntøj til fornuftige priser

I 1980 lancerede mærket sin verdenskendte Helly Tech membran, hvilket betød at Helly Hansen tøj til brug i regnvejr nu var både vandtæt og åndbart. I dag findes denne membran i flere forskellige udgaver alt efter hvilken type beklædning der bliver produceret. Så selv om pengene er små og du leder efter Helly Hansen tøj på udsalg, følger kvaliteten med. På ny-form kan du ofte finde tilbud på Helly Hansen varer.